Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

ΕΕΣ Φλώρινας: Πρόσκληση πολιτών σε Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Πρώτων Βοηθειών του Τομέα Υγείας…

   Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οργανώνει 16ωρο Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών EFAC, από τη Δευτέρα 28/11 έως την Τετάρτη 30/11/2021 και κατά τις ώρες 15:30-21:00, στην Αίθουσα των Γραφείων του (Ημιώροφος Διοικητηρίου).
  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη ανεξαρτήτως ειδικών προσόντων και παρέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα EFAC (European First Aid Certificate), τριετούς ισχύος.
  Οι εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν με τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης της Covid19.
  O μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων/ουσών θα είναι 12 άτομα, τα οποία θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα με κριτήριο τον χρόνο υποβολής της δήλωσης συμμετοχής τους.
  Όσες/οι δεν προλάβουν να ενταχθούν σε αυτή την πρώτη δεκάδα, θα ενημερωθούν για επόμενο όμοιο πρόγραμμα μέσα στον Δεκέμβριο.
  Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://forms.gle/J6em5VdZtc14bkxS9, έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου. Κατόπιν θα ειδοποιηθούν τα άτομα που θα έχουν επιλεγεί, με μήνυμα στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις. 
  Θα ακολουθήσει προγραμματισμός και επόμενων παρόμοιων εκπαιδεύσεων, για τις οποίες θα εκδίδονται κάθε φορά οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.
  Περαιτέρω πληροφορίες για το κόστος και τις προϋποθέσεις παρακολούθησης παρέχονται στην προαναφερόμενη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αλλά και στο τηλέφωνο 2385350596 (Γραφείο ΕΕΣ Φλώρινας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.