Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας: Δράση παρασκευής αρωμάτων με το Αμερικανικό Κολλέγιο «Ανατόλια»…

   Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο «Ανατόλια» δράση παρασκευής αρωμάτων.
  Κατά τη διάρκεια της δράσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Παρδάλης Ιωάννης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Μιχαηλίδης Νικόλαος, η Διευθύντρια του Κέντρου κα Τσάτσα Ολυμπία και ο Προϊστάμενος Τμήματος Πρόνοιας κος Σαρνατζίδης Γεώργιος.
  Επίσης παραβρέθηκαν από το κολλέγιο ο καθηγητής χημείας κ. Ατλάσης, υπεύθυνος του Τμήματος «aroma club» και ο κος Καλαμπόκης επίσης χημικός, τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στη δράση αυτή.
 
Εμπνευστής της δράσης είναι ο καθηγητής Κυρίτσης Νικόλαος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή συμβολή του στο έργο του Κέντρου και ο οποίος ήταν παρών στη δράση.
  Οι ειδικοί καθηγητές-επιστήμονες έδειξαν στα παιδιά πώς παρασκευάζονται αρώματα και στη συνέχεια με τη βοήθειά τους τα φιλοξενούμενα παιδιά παρασκεύασαν τα δικά τους αρώματα, τα οποία και θα διατεθούν στο bazaar που θα διοργανώσει το Κέντρο.
  Με σκοπό την εξωστρέφεια του Κέντρου μέσα από καινοτόμες, σύγχρονες και παράλληλα εκπαιδευτικού περιεχομένου δράσεις, τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου δραστηριοποιούνται σε διάφορα επίπεδα και θεματικές που συμβάλλουν επίσης στην εξέλιξή τους και την κοινωνικότητά τους από τις ενεργές κοινωνικές επαφές τους, την ενεργό συζήτηση με διαφορετικούς ανθρώπους, την εναλλακτική ενασχόλησή τους με αντικείμενα και την έκφραση του προσανατολισμού τους στο εξωτερικό περιβάλλον. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Να προσφέρουμε και να ενισχύουμε το αίσθημα αυτοπεποίθησης, ικανοποίησης, εξέλιξης και μάθησης των φιλοξενούμενων παιδιών του Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.