Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας - Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο «Σύγχρονες αντιλήψεις για τις αιτίες και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Η σημασία της αυτοβοήθειας /αλληλοβοήθειας»….

   Το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι, με τίτλο: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τις αιτίες και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Η σημασία της αυτοβοήθειας/αλληλοβοήθειας».
Το θέμα του τραπεζιού θα συζητήσουν ο Δρ. Ψυχολογίας, Αναπληρωτής Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας κ. Σωτήρης Λαϊνάς καθώς και ο Ψυχολόγος, MSc, Υπεύθυνος του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης, κ. Μανώλης Χαλεπούδης.
 
Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Στρογγυλού Τραπεζιού, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/j/93649974370

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.