Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΤΕΠΑ: «Κύριε Ιωσηφίδη, βραβεύονται οι πράξεις, και όχι τα λόγια του αέρα»!

 
Ο κύριος Ιωσηφίδης, αντί να χαρεί όπως όλοι μας για την βράβευση που έλαβε ο Δήμος Αμυνταίου και η ΔΕΤΕΠΑ, αναζητά προσωπική αναγνώριση για την απραξία του!
  Το έργο των μονάδων βιομάζας και η τεράστια προσπάθεια που έγινε από το 2015 έως σήμερα, ώστε να κρατηθεί ζωντανή η Τηλεθέρμανση του Δήμου μας έχει πάρει τα εύσημα από την πολιτεία και όλους τους Δημότες.
  Κύριε Ιωσηφίδη, βραβεύονται οι πράξεις, και όχι τα λόγια του αέρα! Τάζατε τηλεθέρμανση σε όλους τους οικισμούς του Δήμου, και δεν κάνατε τίποτα σε κανέναν! Γιατί, ενώ ξέρατε πολύ καλά επί της θητείας σας ότι πλησιάζει το κλείσιμο του ΑΗΣ Αμυνταίου, δεν κάνατε τίποτα για να διασωθεί η Τηλεθέρμανση; Η απάντηση πλέον είναι γνωστή σε όλους. Μήπως είχατε τις ίδιες βλέψεις για την τηλεθέρμανση όπως και για το Ξινό Νερό; Οι Δημότες πλέον, ξέρουν ποιος εργάζεται για το καλό του τόπου. Από παχιά λόγια χόρτασε ο κόσμος.
Πάντως αν επιθυμείτε σαν επιχειρηματίας, να επενδύσετε για το καλό του τόπου, μπορείτε να επιλέξετε όποιον ή οποίους οικισμούς θέλετε, και να φτιάξετε Τηλεθέρμανση. Ο Δήμος θα σας παραχωρήσει όλες τις απαιτούμενες άδειες διέλευσης και τις απαραίτητες παραχωρήσεις, και θα σταθεί αρωγός στις ιδέες σας!
Ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ
Δεμερτζίδης Στυλιανός
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.