Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 9/11…

   Την Τετάρτη 9/11/2022, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας συμμετέχει στην γενική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και καλεί τα μέλη, φίλους/ες και τους πολίτες της Φλώρινας να συμμετέχουν μαζικά και να σταθούν στο πλευρό του κόσμου της εργασίας και της κοινωνίας.
 Η ακρίβεια της ΝΔ που τσακίζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, δεν είναι «φυσικό φαινόμενο» που έρχεται από έξω. Είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, της αισχροκέρδειας των λίγων και της αδικίας των πολλών.
 
Η οικονομική δυσχέρεια και δυσπραγία που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο τόπος μας, δεν μπορεί να εξομαλυνθεί με επιδοτήσεις που στο τέλος πάλι μετακυλίονται στις τσέπες των πολιτών. Το ενεργειακό κόστος και η εκτίναξη των τιμών σε βασικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης δεν θεραπεύονται με επικοινωνιακά τρικ τύπου «καλαθιού».
  Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του Α. Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή κατέθεσε έξι (6) άμεσες εθνικές προτεραιότητες με το πρόγραμμα «Δικαιοσύνη Παντού» για ένα Δίκαιο Κράτος, μια Δίκαιη Κοινωνία και Οικονομία: https://dikaiosinipantou.syriza.gr/.
  Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, πρέπει να δείξουμε μέσω της μαζικής συμμετοχής μας στην απεργιακή κινητοποίηση της 09/11 ότι απαιτούμε την πολιτική αλλαγή και την απαλλαγή από την ανυπόφορη κυβέρνηση της ΝΔ. Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε σύσσωμη την κοινωνία της Φλώρινας να παραστεί την Τετάρτη 09/11 και ώρα 11:00, στον προαύλιο χώρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας.
Αντίσταση-Αλληλεγγύη-Αλλαγή
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του
    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας
    Κατοπιν εντολης του Ομιλου Συριζα/Πασοκ54/ και Σια ολοι μαζυγια μια απεργεια η οποια σκοπο εχει την ανακοπη εργασιας απο αυτους που εκτιμουν την δουλεια σε εναντιθεση με τους κατά.
    Ετσι η ελλαδα θα μπορεση μετα την περιοδο του χρυσου ΑΙΩΝΑ της εποχης του συριζα/Ανελ/Ποταμι κ.α. να γυριση
    παλη στον προηγουμενο ΑΙΩΝΑ ωστε να βρεθουμε εκει που
    πρεπει σε θεση να μην κανουμε απεργειες την στιγμη που
    στην αρχή ειναι ενα αλλο κομμα ανεξαρτητως ποιον και εαν ειναι καποιο συγκεκριμενο τοτε θα πρεπει να γινεται σθεναρα
    ωστε να φυγη εστω και δια της ΒΙΑΣ .
    Ολοι λοιπον στην καταστροφικη απεργεια του ΟΜΙΛΟΥ για
    ενα καινουργιο ΚΑΤΗΦΟΡΟ ........
    Απο φλωρινα με αγαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσίευση σχολίου

    Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
    \Αυτο σημαινει οτι ο καθενας μπορει να εκφραση την γνωμην του για ενα δημοσιευμα το οποιον τιθεται εις την καθε εφιμεριδα χωρις υβριστικους λόγους και ανεξαρτητως προς ποιαν κομματικην παραταξιν απευθυνεται πραγμα το οποιον εχω
    διαπιστωση οτι η ελευθερια της κρικης δεν συμβαδιζει οπως
    οριζει το =Μπλοκ= σχετικα με την δημοσιευση ενός σχολίου
    Ευ(φ)χαριστω
    Μφχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.