Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση του βουλευτή Γ Αντωνιάδη και εκπροσώπων της ΑNΦΛΩ με το ΓΓ Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ…

   Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης μαζί με τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Φλώρινας (ΑΝΦΛΩ) κ. Κώστα Βασιλείου και το συντονιστή του προγράμματος Leader στην ΑΝΦΛΩ κ. Γιώργο Γαζέα, είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.
  Ο κύριος λόγος της συνάντησης ήταν οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων λόγω της αύξησης στην ενέργεια και κατ’ επέκταση στην αύξηση στις τιμές των υλικών.
  Ως εκ τούτου, ο βουλευτής και οι εκπρόσωποι της ΑΝΦΛΩ, ζήτησαν από το Γενικό Γραμματέα την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να προκηρυχθεί μια δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος Leader για πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα.
  Ο κ. Παπαγιαννίδης, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση η οποία οφείλεται σε λόγους αντικειμενικούς, προερχόμενους από την παγκόσμια ενεργειακή και οικονομική κρίση και όχι σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας της ΑΝΦΛΩ, συμφώνησε να επαναπροκηρύξει το πρόγραμμα με ένα γενναίο ποσό, άνω του 1 εκατ. ευρώ, ώστε να διορθωθούν οι στρεβλώσεις της αγοράς που δημιουργήθηκαν εξαιτίας των προαναφερθέντων λόγων.
  Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Παπαγιάννίδη για την άμεση και θετική ανταπόκριση και συμφώνησαν να βρεθούν στη Φλώρινα στις 18 Νοεμβρίου 2022, συνοδεύοντας τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά ο οποίος θα επισκεφθεί τη Φλώρινα κατά την παραπάνω ημερομηνία.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.