Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Γ. Αντωνιάδης - ΔΕΕΠ Φλώρινας: «Στο πλευρό των συμπατριωτών μας για το δίκαιο αίτημα της επιπλέον στήριξης στις δαπάνες της θέρμανσης»…

   Η ΔΕΕΠ Φλώρινας και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης  συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των φορέων της Φλώρινας  για την διοργάνωση του  συλλαλητηρίου για το κόστος της θέρμανσης. Παράλληλα δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι πάντα ήμασταν, είμαστε  και θα είμαστε δίπλα στους συμπατριώτες μας  στηρίζοντας και διεκδικώντας κάθε δίκαιο αίτημα.
  Ωστόσο δεν μας αφήνει αδιάφορους για ακόμα μια φορά το παραλήρημα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας.
  «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου»  για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με μια ακόμα μνημειώδη ανακοίνωση ψεύδους, αποδεικνύει την εικόνα που έχουν σχηματίσει όλοι οι πολίτες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του,  ότι «ο λύκος στην αντάρα χαίρεται».
  Παρακολουθήσαμε όλοι πριν λίγες ημέρες τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της ΔΕΘ να επιδίδεται στο γνωστό «άθλημα» για αυτόν της ανέξοδης παροχολογίας, χωρίς αντίκρισμα και χωρίς εξασφαλίσεις.
  Μοίρασε αφειδώς 25 δισεκατομμύρια ευρώ  για το 2023, χωρίς να αντιλαμβάνεται έστω στοιχειωδώς τη σύνθετη και δύσκολη πραγματικότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
  Σε μια συγκυρία που ευρωπαϊκές χώρες με ισχυρές οικονομίες όπως η Γερμανία και η Γαλλία  θωρακίζονται για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση και τις συνέπειες που φέρει στην  Ευρώπη  ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει «λαγούς με πετραχήλια», υπόσχεται ξανά να τα λύσει όλα με έναν νόμο, να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα (αλήθεια γιατί 4,5 χρόνια ως Κυβέρνηση δεν το έκανε;;;), μοιράζει πλουσιοπάροχα λεφτά και υποσχέσεις. 
  Μας θυμίζει ακριβώς τον ίδιο ΣΥΡΙΖΑ, αυτόν του 2014 όπου παραπλάνησε το λαό και οδήγησε την χώρα σε επικίνδυνους ατραπούς με αποκορύφωμα το κλείσιμο των τραπεζών, την επιβολή των capital controls και την απαξίωση της χώρας από τους εταίρους  και τους συμμάχους μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.  
 Αυτή τη φορά όμως ο λαός δεν πρόκειται να εξαπατηθεί ξανά και να επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος. Αταλάντευτα και σταθερά εμπιστεύεται την Νέα Δημοκρατία και  τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειρίζεται και να ξεπερνά κρίσεις.  Έτσι και  στις επερχόμενες εκλογές θα του δώσει ξανά την εντολή αυτοδύναμης κυβέρνησης για να συνεχίσει το έργο της ανάπτυξης και της προόδου στη χώρα με σιγουριά, συνέπεια,  σχέδιο και αποτέλεσμα.
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. ..Απο τα λεγομενα, των τοπικων στελεχων της ΝΔ,ολοι πλεον αντιλαμβανομαστε..οτι για το ραλι τιμων στα ουρανια,της ενεργειας,κι οχι μονο,..φταιει, ο τρισκαταρατος ΣΥΡΙΖΑς,που,σημαινει, οτι ..οταν ερθει στα πραγματα η ΝΔ,ολα θα διορθωθουν!!!!!Ειστε καλα ρε!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν δεν έχουν κατι σοβαρό να πούν,αρχίζουν τα γνωστά για τον ΣΥΡΙΖΑ,μα εσείς κυβερνάτε οχι ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, εσείς μας λέτε τις γνωστές πολιτικές μπουρδολογίες.
      Για το χάλι τις Φλώρινας τίποτα δεν είναι τυχαίο.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.