Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη του Δημάρχου Φλώρινας στο Μπεράτ της Αλβανίας στο πλαίσιο διασυνοριακού προγράμματος…

 
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού, Σοφία Φουδουλη - Τζώτζη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Φλώρινας Θανάση Κάτη, επισκέφθηκαν το Μπεράτ της Αλβανίας από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2022.
  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος με το ακρωνύμιο e-natura, το οποίο προβλέπει την κατασκευή ποδηλατικού πάρκου και ποδηλατικών
μονοπατιών και στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμος Φλώρινας, ο Δήμος Μπεράτ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
  Την Ελληνική αποστολή υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μπεράτ, Ervin Demo και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Luciano Bojaxjiu, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα καλών πρακτικών μεταξύ των δύο Δήμων, ανταλλάχθηκαν απόψεις και πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίβλεψη των έργων που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος Μπεράτ για το διασυνοριακό πρόγραμμα.
  Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους στη Φλώρινα, με την ολοκλήρωση των έργων από πλευράς του Δήμου Φλώρινας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.