Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Προειδοποιητικές κινητοποιήσεις αγροτών στο Αμύνταιο ενόψει της μεγάλης διαμαρτυρίας στην έκθεση Agrotica της Θεσσαλονίκης…

   Ο Αγροτικός Σύλλογος περιοχής Αμυνταίου, μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 08/10/2022 στη Λάρισα, ενημερώνει τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, αλλά και όλους τους αγροτικούς φορείς της περιοχής, ότι οι διαμαρτυρίες των αγροτών, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 11/10/2022, με κορύφωση τη μεγάλη διαμαρτυρία στην έκθεση Agrotica, στην Θεσσαλονίκη.
  Ο Αγροτικός Σύλλογος περιοχής Αμυνταίου, ενημερώνει τα μέλη του, να στηρίξουν τη διαμαρτυρία των αγροτών, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στο Αμύνταιο.
  Η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου και μέλος της δεκαπενταμελούς γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Διαμάντω Κρητικού, δήλωσε ότι «οι αγρότες πρέπει να ξεσηκωθούν και ότι θα στηρίξει τους αγώνες των παραγωγών, όπου και με όποιον τρόπο κι αν γίνονται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.