Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Viral το αυθαίρετο εκθετήριο κρασιών στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Με «την καθιερωμένη» ένταση και τους βαρύς χαρακτηρισμούς πραγματοποιήθηκε και η 22η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. Το θέμα που μονοπώλησε την συνεδρίαση ήταν η κατασκευή αυθαίρετου κτίσματος στο πάρκο επί της οδού Γ. Παπανδρέου (απέναντι από τα Σ.Ο.Α. του Αμυνταίου) από τον ίδιο το Δήμο, γεγονός που πήρε μεγάλη έκταση -μετά τη δημόσια καταγγελία του δικηγόρου Γ. Τσιρώνη-, αλλά και την προβολή του σε πολλά πρωτοσέλιδα ηλεκτρονικών εφημερίδων της χώρας…
  Το θέμα τέθηκε από Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, με τον δήμαρχο αλλά και τη διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών να παραδέχονται πως όντως πρόκειται για αυθαίρετο κτίσμα…
  Ο Α. Μπιτάκης (μίλησε με τηλεδιάσκεψη  λόγω covid), θέλοντας να υποβαθμίσει το θέμα, μεταξύ άλλων τόνισε: «Πάντα υπήρχαν αυτές οι πρακτικές, για να μη χαθούν πόροι», …«Κάποιοι προσπάθησαν να πετάξουν πολιτική λάσπη»«Άνθρακες ο θησαυρός», …«Ο βασιλιάς είναι γυμνός»! «Θα το νομιμοποιήσουμε με ένα παράβολο των 200 ευρώ, το οποίο δε θα το επιβαρυνθεί ο Δήμος», «πολλά Δημόσια κτήρια ήταν παράνομα όταν εγκαινιάστηκαν, αλλά νομιμοποιήθηκαν στη πορεία… Τότε όμως δεν υπήρχαν «καλόπαιδα» να τα καταγγείλουν» «ακόμη και ο Περιφερειάρχης είπε πως το κτίσμα που στεγάζεται η Περιφέρεια είναι αυθαίρετο»… (ΒΙΝΤΕΟ 1.31.45)
  «Ναι είναι αυθαίρετο! Όποιος δουλεύει κάνει και λάθη… Παρασυρθήκαμε από κάποιους συμβούλους που είχαμε στο πρόγραμμα, όπως έγινε στη Ζίτσα, που μας είπαν πως, για να μη χάσουμε τις 120.000 ευρώ του προγράμματος, να θεωρήσουμε πως το κτίριο θα μείνει για πέντε χρόνια και πως υπήρχε μια νομοθεσία που μας κάλυπτε… Πρόστιμο ακόμη δεν έχει βεβαιωθεί στον Δήμο… Μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη»!!!, ανέφερε από την πλευρά της η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Αναστασία Αλληλόμη. (ΒΙΝΤΕΟ 1.16.30)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ...

 

2 σχόλια:

  1. ...''Περι ονου σκιας'',ο καυγας..για το αυθαιρετο, ξυλινο περιπτερο,...που χαλναει, ενα ονειρικο τοπιο,μιας ριμαδουπολης...Σε μια πολη, κι εναν Δημο,που χρονο με το χρονο,αποδεδειγμενα σβηνει...Με δεκαδες μικροεπαγγελματιες σε οικονομικη απογνωση,με τους μικροαγροτες,να ξεπουλουν και να νοικιαζουν μια γη,που μεχρι πριν λιγα χρονια τους συντηρουσε,με τους εργατες σε χρονια ανεργια,και τη νεολαια,απραγη, να στρεφεται σε φυγη,ειναι, το λιγοτερο κωμικο,αυτου του ειδους αψιμαχιες...Φαρισαικη υποκρισια,και μυωπικος κατινισμος..Εννοειται οτι εγω, δεν ψηφισα Μπιτακη,ουτε εχω παρτιδες μαζι του..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ρωτήσω ποιος έφερε στον Δήμο την συγκεκριμένη εταιρεία Συμβούλων; Αυτός που μας έφερε σε συνεργασία και με την Ζίτσα; Αυτοί οι «Σύμβουλοι» που μας συμβούλεψαν τα πήραν τα λεφτουδακια ; Είναι «deep BLUE “?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.