Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Συγκρότηση Δ.Σ. και πρόσκληση για εγγραφές στο Σωματείο «Ανάπτυξη στο Αμύνταιο»…

 Αγαπητοί, συνδημότισσες και συνδημότες
  Την 31/03/2022 ιδρύθηκε το Σωματείο «Ανάπτυξη στο Αμύνταιο» «ΑΝΑ.Σ.Α.», με έδρα το Αμύνταιο. Το σωματείο «ΑΝΑ.Σ.Α.» ιδρύθηκε από ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής του Δήμου μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τον τόπο μας να αντέξει τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει αλλά και να χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο για να αναπτυχθεί.
  Στην σημερινή συγκυρία όπου ο Δήμος μας έχει πληγεί ίσως περισσότερο από όλους τους Δήμους της χώρας μας, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να δράσουμε εμείς πρώτοι και να σταθούμε αλληλέγγυοι με όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας, για να δημιουργήσουμε προοπτικές ανάπτυξης της εργασίας μας, της κοινωνίας μας και συνεπώς του τόπου όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε με απώτερο στόχο να τον παραδώσουμε καλύτερο στις νεότερες γενιές.
  Οι γενικοί σκοποί που έχουν τεθεί από την «ΑΝΑ.Σ.Α.» με μεγάλο προβληματισμό, είναι φιλόδοξοι και απαιτούν δουλειά και μεθοδικότητα από όσους αποφασίσουν να πλαισιώσουν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε.
  Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να τους πετύχουμε!!
  Στην προσπάθεια αυτή είναι πολύτιμη η συμμετοχή του καθενός! Είναι πολύτιμη η συμμετοχή η δική σας!
  Με αυτές τις σκέψεις και πολύ αισιοδοξία καλούμε όλους τους συνδημότες μας να ενταχθούν ενεργά στην προσπάθεια αυτή και να εγγραφούν στην «ΑΝΑ.Σ.Α».
  Για αιτήσεις εγγραφής στο Σωματείο «Ανάπτυξη στο Αμύνταιο» «ΑΝΑ.Σ.Α.», μπορείτε να επικοινωνείτε, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 12:00 έως 14:00, στα τηλέφωνα:23860 20013, 23860 20014, 23860 20015.
Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου
  Μετά από συνεδρίαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Ανάπτυξη στο Αμύνταιο» «ΑΝΑ.Σ.Α.» συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
- Γεώργιος Τσιρώνης του Νικολάου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
-  Ιωακείμ Ιωσηφίδης του Μιχαήλ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ,
- Νικόλαος Παπαχρήστου του Αναστασίου, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ,
- Ιωάννης Ηλιάδης του Νικολάου, ΤΑΜΙΑΣ,
- Αθανασία Γεωργίτσα του Πολυχρόνη, ΜΕΛΟΣ - ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΦΟΡΩΝ
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Τσιρώνης

2 σχόλια:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.