Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού στην κοινότητα Βαρικού και στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου...

 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος  μαστού στην Τ.Κ. Βαρικού και στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, καθώς 486 γυναίκες είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν από την ομάδα του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ - Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία -Ίαση - Στήριξη.
  Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ είναι μία ομάδα εθελοντών, γιατρών και βοηθητικό προσωπικό που παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού.
  Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδα, τους συγχαίρουμε από καρδιάς για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξή τους, την ευγένεια, το ήθος, το σεβασμό, την ζεστασιά  και την ακούραστη παρουσία τους καθ 'όλη την διάρκεια διεξαγωγής της δράσης.
  Η ομάδα του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας με χαρά, τόνωσε την αυτοπεποίθηση του προσωπικού μας, μέσα στη   δύσκολη και γκρίζα περίοδο της πανδημίας που  βιώνουν καθημερινά οι επαγγελματίες υγείας.  Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι
  "Το Εμείς είναι ισχυρότερο του Εγώ". Μέσα από την δράση μας αναδείχθηκε η σπουδαιότητα της πρόληψης, το μεγαλείο του εθελοντισμού και της προσφοράς.
  Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την συμπαράσταση, την συμβολή και την συνεισφορά:  τον Βουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη, το Δήμο Αμυνταίου, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, τις κοινωνικούς λειτουργούς του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι της ΔΗ.ΚΕ.Α, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Αμυνταίου, την ιατρό κ. Μαλλιάρου Μάρθα, τους φαρμακοποιούς κ.κ. Γκίκα Κωνσταντίνα, Χατζητύπη Ελένη, Αθανασίου Μηνά, Μαυρίδου Αναστασία, Λιάση Ιωάννη και την Θεοδοσιάδου Χριστίνα, το καφέ De Niro,  την Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βεγόρας το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την πραγματοποίηση της δράσης.
  Τέλος πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία για τη μαζική ανταπόκριση του πληθυσμού της περιοχής μας, ο οποίος αγκάλιασε τη δράση αυτή συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην επιτυχία της.
  Από το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου προγραμματίζεται η οργάνωση παρόμοιων δράσεων που στόχο έχουν την αναβάθμιση της παρεχόμενης φροντίδας υγείας στους κατοίκους της περιοχής μας.
Η ΥΠ/ΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ
ΤΟΥ ΚΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.