Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη με τον Γ.Γ. του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Δ. Σκάλκο…

 
Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο και τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής κ Γιώργο Ζερβό.
  Εξέτασαν από κοινού τις δυνατότητες αξιοποίησης του νέου προγράμματος Interreg από το τρέχον 6o ΕΣΠΑ 2021-2027. Επίσης, εξετάστηκαν και άλλα προγράμματα μέσα από την τρέχουσα προγραμματική σύμβαση που αφορούν την ΠΕ Φλώρινας.
  Ο βουλευτής διαβεβαίωσε τους παριστάμενους Γραμματείς του υπουργείου ότι θα ακολουθήσουν επαφές με Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους, Πρόεδρο ΕΒΕ και άλλους οι οποίοι θα μπορούσαν να αναλάβουν την υλοποίηση των προγραμμάτων και θα επανέλθει προς οριστικοποίηση.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.