Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ένταξη της Μελέτης αρδευτικού Χειμαδίτιδας και Βεγορίτιδας…

   Στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου ενέκρινε μέσω του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Χρηματοδότηση έργων και δράσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματός στις Π.Ε Κοζάνης Φλώρινας και στο Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας και διάθεσης πίστωσης ποσού 19.961.018 ευρώ για την υλοποίηση του για το έτος 2022».
  Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως δύο από τα εμβληματικά έργα που προώθησε ο Δήμαρχος Αμυνταίου και κατέθεσε ο Δήμος στο ΣΔΑΜ, αυτά της Μελέτης αρδευτικού Χειμαδίτιδας και Βεγορίτιδας εντάχθηκαν με φορέα Υλοποίηση την Π.Ε Φλώρινας με συνολικό κόστος 4.540.000 ευρώ. 
  Πρόκειται για δύο μεγάλα έργα στρατηγικού χαρακτήρα που θα αναβαθμίσουν και θα στηρίξουν  τον πρωτόγεννη τομέα του Δήμου Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.