Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας…

   Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε συμπολίτες μας & επιχειρήσεις για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν:
1) ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»: Ένα (1) μεταχειρισμένο ηλεκτροκίνητο κρεβάτι, επτά (7) μεταχειρισμένες τροχήλατες περιπατούρες (rolator), έντεκα (11) μεταχειρισμένα αμαξίδια ειδικού τύπου, τρία (3) μεταχειρισμένες καρέκλες μπάνιου τροχήλατες με εξοπλισμό και διάφορο υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες των ασθενών της κλινικής του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου. 
2) ΚΑΒΑ ΑΦΟΙ ΤΟΪΤΟΥ Ο.Ε.: Συσκευασίες εμφιαλωμένων νερών για τις ανάγκες των ασθενών του  ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Αμυνταίου Γ.Ν. Φλώρινας.
3) κ. Μογλενίδη Γεώργιο: Συσκευασίες εμφιαλωμένων νερών για  τις ανάγκες των ασθενών του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Αμυνταίου Γ.Ν. Φλώρινας.
  Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Ο Διοικητής
Μάντσος  Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.