Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της Τ.Κ. Βαρικού…

   Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας Βαρικού δωρεάν προληπτικός έλεγχος κατά του καρκίνου του μαστού. Στο χωριό βρέθηκε η επιστημονική μαστολογική ομάδα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ από την Αθήνα, η οποία αποτελεί μία μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
  Πραγματοποιήθηκε εξέταση σε 100 γυναίκες από το Βαρικό και το Λέχοβο, με σκοπό την πρόληψη του καρκίνου.
  Οι γυναίκες που εξετάσθηκαν και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βαρικού, ευχαριστούν θερμά τους γιατρούς της ομάδας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ, οι οποίοι επισκέφθηκαν το χωριό μας και μέσα από μια ενδελεχή εξέταση προσέφεραν στις γυναίκες την δυνατότητα για δωρεάν εξέταση μαστογραφίας.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ πραγματοποιεί εθελοντικά προληπτικούς ελέγχους μαστογραφίας σε όλη την Ελλάδα και μάχεται για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.  Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να συνεχίζουν να επιτελούν το σημαντικό αυτό έργο τους για πολλά χρόνια ακόμη.
  Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή της Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη για τις προσπάθειες που έκανε προκειμένου να επισκεφτεί η ομάδα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ την περιοχή μας, την Αντιδήμαρχο του Δήμου Αμυνταίου κ. Ελένη Γυρίκη για τη συμμετοχή της, καθώς και τα κορίτσια του χωριού  που κάλυψαν τις θέσεις της γραμματείας. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στη διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τη βοήθεια που προσέφεραν για τον συντονισμό της δράσης.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρικού,
Κολέτσας Αποστόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.