Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Συνέντευξη του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Φλώρινα… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Φλώρινας Νικόλαο Ευαγγέλου για την επικείμενη έλευση του κυβερνητικού κλιμακίου στην Π.Ε. Φλώρινας την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.
  Στο κυβερνητικό κλιμάκιο που θα επισκεφθεί την Φλώρινα μετέχουν η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης ο Γ.Γ. Δασών και περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Αραβώσης ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και η βουλευτής Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου.
  Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνιάδης το κυβερνητικό κλιμάκιο θα έχει συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς ,προέδρους, εκπροσώπους φορέων αλλά και απλούς πολίτες.
  Αφού ανέλυσε το πρόγραμμα της επίσκεψης αμέσως μετά αναφέρθηκε στα τρέχοντα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Π.Ε Φλώρινας για τα οποία έχει ήδη βρεθεί λύση ,η βρίσκονται σε εξέλιξη με πιο σημαντικά  τον κάθετο άξονα Φλώρινα - Πτολεμαΐδα, το έργο του διυλιστήριο στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς, το πρόβλημα των εργατών γης, τους εργαζόμενους στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας οι οποίοι είναι άνεργοι μεγάλο διάστημα, κ.α άλλα θέματα.
  Αναφερόμενος στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αποζημιώσεις των προανθικών στους αγρότες, τόνισε πως «...είναι υποκριτική στάση το να καταγγέλλεις πως τα χρήματα για τις αποζημιώσεις είναι παράνομα και δεν μπορούν να δοθούν , και από την άλλη να λες πως μόλις έρθεις κυβέρνηση θα πληρώσεις τα προανθικά».
  Κλείνοντας αναφέρθηκε στο θέμα των υποκλοπών.
  Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ο οποίος τόνισε την άριστη συνεργασία με τον βουλευτή και την κυβέρνηση αλλά και όλους τους θεσμικούς φορείς.
ΠΗΓΗ: Floriniotika.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.