Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Επίσκεψη της Γραμματέως Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της ΝΔ, Θ. Κρυσταλλίδου στη Φλώρινας…

   Την Τετάρτη 31 Αυγούστου η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου επισκέφτηκε την Φλώρινα συνεχίζοντας τη σειρά επισκέψεων στη Βόρεια Ελλάδα.
  Η παρουσία της στη Φλώρινα εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων στελεχών της Γραμματείας σε όλη τη χώρα με στόχο την αμφίδρομη επικοινωνία με τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους φορέων και εθελοντικών οργανώσεων κοινωνικής προσφοράς.
  Αρχικά η Γραμματέας συνοδευόμενη από τους προέδρους της ΔΕΕΠ και της ΔΗΜΤΟ Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Νικόλαο Ευαγγέλλου και Νικόλαο Μιχαηλίδη, όπως επίσης μέλη των δύο οργάνων, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας με τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλειο Γιαννάκη και τον υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Μιχαήλ Χάτζιο.
  Στη συνέχεια η κ. Κρυσταλλίδου επισκέφτηκε το κτίριο του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου
Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ραπτόπουλο – Χατζηστεφάνου και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου Δημήτριο Παπαδόπουλο,  Δημήτριο Δούκα, Ιωάννη Αριστείδου και Ευθύμιο Ψαλλίδα. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου παρουσίασαν τις δραστηριότητές του και ενημέρωσαν την κ. Κρυσταλλίδου για τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του συλλόγου, ο οποίος αποτελεί πνεύμονα πολιτισμού στον ακριτικό αυτό νόμο μέσα από την πολυσχιδή δράσητου και την αδιάλειπτη προσφορά επί οκτώ δεκαετίες.
  Η επίσκεψη της κ. Κρυσταλλίδου στη Φλώρινα ολοκληρώθηκε με τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον εκπρόσωπο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας Κοΐδη Βασίλη και την εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δροσοπηγής Αναστασία Χαρίση.
  Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η κ. Κρυσταλλίδου θα επισκεφτεί ξανά τη Φλώρινα ως μέλος του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα αποτελείται επίσης από την Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας - Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, την Βουλευτή Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, την Βουλευτή Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, τον Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη, τον Γενικό Γραμματέα Δασών Κωνσταντίνο Αραβώση και τον Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας Αθανάσιο Μπαλέρμπα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.