Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο του Γ.Ν. Φλώρινας…

 
  Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε επιχειρήσεις της περιοχής μας καθώς και την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας,  για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν:
1. ΟΝΕ Α.Β.Ε.Ε. (Βιομηχανία Αναψυκτικών & Νερών): τετρακόσιες ογδόντα (480) φιάλες Νερό Βίτσι 0,5 Lt, για τις ανάγκες του Γ.Ν. Φλώρινας.
2. ΑΦΟΙ ΔΙΝΑΚΗ Ο.Ε. (Βιομηχανία Αναψυκτικών): 180 τεμ μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας FFP2 για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ..
3. 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας: α) 1700τεμ. Μάσκες με φίλτρο FFP2 και βαλβίδα, β) 500τεμ Μπλούζες χειρουργικές αδιάβροχες ενισχυμένες XL, γ) 500τεμ Φόρμα Προστατευτική Ολόσωμη (250τεμ XXL, 200τεμ XL, 50τεμ L) και δ) 400τεμ RAPID TEST COVID-19 για τις ανάγκες του Γ.Ν.Φ.
  Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Ο Διοικητής
Παπούλκας Χρήστος

1 σχόλιο:

  1. ..Καλα και ευλογα να ευχαρισειτε τους ιδιωτες δωριτες ..Που κολανε οι ευχαριστειες,. στη τριτη ΥΠΕ που ειναι η προισταμενη σας αρχη..Εκτος, αν απ τη τσεπη του ο επικεφαλης της, εκανε τη δωρεα..Αλλοιως αυτο κυριοι,λεγεται γλειψιμο, με αφθονο σαλιο..γενικως.Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.