Σελίδες
- Tο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί
- Τα video μας...
- Οδηγός επιβίωσης
- Επικοινωνία…
- Ο δωδεκάλογος διεκδικήσεων που ενώνει τους Έλληνες
- Η ατζέντα της εβδομάδας...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣTEITE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ…
- Η ατάκα της ημέρας
- ΣΑΤΥΡΙΚΑ
- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
- ΑΠΟΨΕΙΣ
- ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
- ΚΙΝΗΜΑΤΑ - ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ
- ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020
2 σχόλια:
Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

επειδή ο κόσμος πεθαίνει από τον κορονοϊό εμείς σταματάμε να μοιράζουμε φαγητό για να προστατευθούμε .....;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;
ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΥ ΡΑΪΤ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΩΤΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;; ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΜΑΣ;;) ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ