Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ανοίγει σιγά - σιγά!


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, στη διάρκεια της καραντίνας, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ζήτησε την βοήθεια όλων των φίλων του. Η ανταπόκριση που έλαβε ήταν συγκλονιστική! Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ιδιώτες και επαγγελματίες, συνέδραμαν με ό,τι ποσό μπορούσε ο καθένας.
 

  Ξεπερνώντας τον φόβο των αβέβαιων ημερών, στοχεύσαμε στην αισιοδοξία και το φως. Και, ΜΑΖΙ, τα καταφέραμε!
  Είμαστε πολύ περήφανοι που σας έχουμε φίλους! Με τη δική σας υποστήριξη, αντέξαμε, επιβιώσαμε, και φροντίσαμε ανελλιπώς όλα τα ζώα που περιθάλπτουμε.
  Τώρα, βγαίνοντας από την καραντίνα, η χαρά μας είναι πελώρια!
  Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, έχει ανοίξει πλέον το Καταφύγιο της Αρκούδας και λειτουργεί όλες τις ημέρες. Ενώ, από το Σάββατο 23 Μαΐου, ανοίγει το Καταφύγιο του Λύκου και θα λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο.
  Θα χαρούμε όσο δεν φαντάζεστε να σας δούμε από κοντά! Να μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας σε όλη αυτή τη δίμηνη διαδρομή, να ξεπιαστείτε, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να δείτε τα ζώα που βοηθήσατε!
Μέχρι τότε, όμως!
  Μέχρι να καταφέρετε να βρεθείτε κοντά μας, μην ξεχνάτε ― Συνδράμουμε, βοηθούμε, κοινοποιούμε! Όλοι μαζί, στηρίζουμε το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, περισσότερο από ποτέ! Κάθε ζώο μετράει, κάθε μέρα μετράει, κάθε ευρώ μετράει…
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας… Συνεχίζουμε δυνατά!!!
Με σεβασμό,
Η οικογένεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
Περισσότερα, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.