Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Πρόσκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…


  Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου σας  προσκαλεί στην 1η Τακτική συνεδρίαση   του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2020 ημέρα  Δευτέρα και ώρα  18:30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αμυνταίου, με θέματα:
 

1. Αίτημα για αλλαγή των ορίων του Καταφυγίου Άγριας Ζωής εντός των ορίων του Δήμου Αμυνταίου.

2. Πρωτόκολλο Οριστικής παραλαβής της προμήθειας «Προμήθεια κάδων στα πλαίσια του έργου Less Waste».

3. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.

4. Ορισμός μελών στην επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων του έτους 2020.

5. Ορισμός και συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών.

6. Ορισμός και συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Δημοσίων Συμβάσεων Παροχής Γενικών Υπηρεσιών.

7. Διενέργεια κλήρωσης δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της Επιτροπής Εκτίμησης και Καταμέτρησης Δημοτικών Ακινήτων (για απ’ ευθείας εκμίσθωση ή εκποίηση).

8. Ορισμός Τριμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Συμβάσεων Προμηθειών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμυνταίου.

9. Ορισμός  Τριμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Συμβάσεων Παροχής Γενικών Υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμυνταίου.

10. Διενέργεια κλήρωσης ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλους της Επιτροπής Παραλαβής Έργων αξίας άνω του ποσού των 7.219,37 € (5.869,40 € προ ΦΠΑ), έτους 2020.

11. Διενέργεια κλήρωσης δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της Επιτροπής Παραλαβής Έργων αξίας μέχρι του ποσού των 7.219,37 € (5.869,40 € προ ΦΠΑ) και Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής Έργων αξίας μέχρι του ποσού των 7.219,37 € (5.869,40 € προ ΦΠΑ), έτους 2020.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναπροσαρμογή τελών κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

13. Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Αμυνταίου για το οικονομικό έτος 2020.

14. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου περί της υλοποίησης του προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2019.

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Γ. Θωμαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.