Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Φλώρινας…


  Ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Φλώρινας, συγχαίρει τις συναδέλφους Παπαθανασίου Πετρούλα και Καππάτου Αναστασία, που απέσπασαν το 1ο Βραβείο καλύτερης εργασίας για την εργασία τους
 
 με τίτλο: «Μαθηματικές Περιπλανήσεις σε Λογοτεχνικά Μονοπάτια», που παρουσιάστηκε στο 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.
  Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την ΕΕΠΕΚ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Ν. Λάρισας και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και τοπογραφίας, του Δικτύου Εκπαιδευτικών ‘Teachers for Europe’ (Τ4Ε) και διεξήχθη από 11 έως 13 Οκτωβρίου στη Λάρισα. Ευχόμαστε ολόψυχα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.