Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Υδροπλάνα! Μία ακόμα χαμένη ευκαιρία;


  Στο τέλος της προηγούμενης δημοτικής περιόδου ξεκινήσαμε μία σημαντική αναπτυξιακή προσπάθεια: τη δημιουργία υδατοδρομίου στη λίμνη Βεγορίτιδα και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.
 
  Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλαμε να δημιουργήσουμε τις υποδομές για την αύξηση του τουρισμού, αλλά και τη διευκόλυνση των μεταφορών με ένα σύγχρονο μέσο, που όλα δείχνουν ότι θα μπει για τα καλά στη ζωή όλων των θαλάσσιων και - γιατί όχι - των παραλίμνιων και απομακρυσμένων περιοχών.
  Εκπονήσαμε όλες τις μελέτες και ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε μία από τις πρώτες άδειες υδατοδρομίου πανελλαδικά! Και στη συνέχεια... ήρθε η καταστροφική διοίκηση του κ. Θεοδωρίδη!
  Εγκατέλειψε ένα έτοιμο και πολλά υποσχόμενο αναπτυξιακό έργο για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν αγγίζουν τη σφαίρα της κοινής λογικής, καθώς όλοι αποδέχονται ότι το υδατοδρόμιο θα τονώσει τον τουρισμό του τόπου μας. Είναι απλώς η καταστροφική λογική της μη αποδοχής όσων έκαναν οι προηγούμενοι! Πολιτικές επιλογές και λογικές άλλων δεκαετιών.
  Ακούγεται ότι ο διπλανός Δήμος Έδεσσας σχεδιάζει την αδειοδότηση υδατοδρομίου στην Άρνισσα...
  Εμείς το είχαμε έτοιμο, αλλά από ότι φαίνεται ο κ. Θεοδωρίδης θέλησε να το "χαρίσει" στους γείτονες!
  Είναι το υδατοδρόμιο μία ακόμα χαμένη ευκαιρία ή έχουμε χρόνο να το ξανακερδίσουμε;
  Το σίγουρο είναι πως ήρθε ο καιρός να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε την κατάσταση!
 Τρύφωνας Γεώργου
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.