Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Απέλπιδα προσπάθεια παραπλάνησης των συνδημοτών μας από τον κ. Θεοδωρίδη…


  Με αφορμή  την τελευταία ανακοίνωση  του δημάρχου σχετικά με τις αποφάσεις για τον Δ/ντή της ΔΗΚΕΑ και την εκτέλεση μελετών, οφείλουμε όπως κάνουμε πάντα να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας, αποκαθιστώντας την προσπάθεια παραπλάνησης  τους.
 
  Σχετικά με την θέση του Δντή της ΔΗΚΕΑ πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Θεοδωρίδη ότι εμείς σε όλη την διάρκεια της θητεία μας είχαμε δντή, τον οποίο μπορούσε να κρατήσει και μετά την τετραετία, αλλά δυστυχώς κατευθυνόμενος πάντα από τις παλαιοπολιτικές του καταβολές τον έπαψε και έκτοτε άφησε την ΔΗΚΕΑ χωρίς Δντή, για να τον θυμηθεί προεκλογικά.
  Παρά ταύτα εμείς είπαμε ότι συμφωνούμε με την καθιέρωση του Δντή στην ΔΗΚΕΑ όπως προβλέπει ο νόμος, με διάρκεια ίση με την χρονική περίοδο της εκάστοτε δημοτικής αρχής,  αλλά διαφωνήσαμε διότι πιστεύουμε, και θεωρούμε ποιο δίκαιο ότι για την θέση αυτή πρέπει να αποφασίζει η νέα δημ. Αρχή, καθότι μαζί θα συμπορευθούνε και θα εφαρμόσουν την κοινή τους πολιτική για την οποία θα τους κρίνουν οι συμπολίτες μας, όχι προεκλογικά και με διαδικασίες που θα αποτελέσουν αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού και αμφισβήτησης (διαγωνισμός τύπου ΑΣΕΠ όπως μας είπατε).
  Σχετικά με τις πολυσυζητημένες τοπογραφικές και τελευταία υδραυλικές μελέτες να τονίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι δεν είμαστε πότε κατά των οποιονδήποτε έργων στις κοινότητες μας όπως προσπαθεί να  το παρουσιάσει, άλλωστε αυτό φαίνεται από τα δεκαπλάσια έργα που κάναμε εμείς στην θητεία μας, αλλά διαφωνήσαμε στον τρόπο ανάθεσης, στην χρονική περίοδο που αυτές γίνονται, γι αυτό Δήμαρχε σε προκαλούμε βγάλε στην δημοσιότητα ένα πίνακα με αυτές τις μελέτες τον τρόπο ανάθεσης και την ανάδοχο εταιρεία και μην προσπαθήσεις να κρυφτής πίσω από το «Διαύγεια»  γιατί δεν έχουν όλη την δυνατότητα να το χρησιμοποιούν.
  ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΩΡΕΙΑ ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
  ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ  ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟΣ – ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
Ο
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.