Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Με συλλογική δουλειά και εθελοντισμό αναβαθμίζεται το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Οι θετικές επιπτώσεις του εθελοντισμού, η συλλογική δουλειά και οι συνεργασίες των φορέων του τόπου αλλάζουν, μέρα με τη μέρα, την όψη, εσωτερικά και εξωτερικά, του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, κατατάσσοντας το σε ένα από τα καλύτερα στα Βαλκάνια Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.
 

  Το πάθος, κυρίως της ιατρού Αγγελικής Σταυριανού, καθώς και του νοσηλευτικού προσωπικού και του Συλλόγου ΑμΕΑ Δ. Αμυνταίου για ένα σύγχρονο και λειτουργικό ιατρικό ίδρυμα στη περιοχή, συνάντησαν, εδώ και ενάμιση χρόνο, το μεράκι  για εργασία και την εθελοντική προσφορά του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας, που με τη στήριξη του Δήμου Αμυνταίου και την αρωγή της ΔΕΗ, οι οποίοι διαθέτουν –όποτε χρειαστεί- ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποστήριξη, φέρνουν ορατά αποτελέσματα και αλλάζουν ριζικά την όψη του κτιρίου, εσωτερικά και εξωτερικά…




  Για άλλη μια φορά, το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2018, μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας, σε συνεργασία με εργαζόμενους στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, φύτεψαν δέντρα και καθάρισαν τον εξωτερικό χώρο του ιδρύματος.

  Και δε φτάνει μόνο αυτό! Μέλη του Συλλόγου φροντίζουν και το εσωτερικό του κτιρίου και πολύ σύντομα θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους (βάψιμο και συντήρηση δωματίων), παραδίδοντας για χρήση μια νέα πτέρυγα, έτοιμη να φιλοξενήσει ασθενείς και συνοδούς.

  Σε όλα αυτά τα καλά που συμβαίνουν στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, προσθέτουμε και τον διορισμό δύο επιπλέον γιατρών, γεγονός που θα ανακουφίσει το έργο της μοναδικής(!) έως τώρα ιατρού κας Σταυριανού και θα διασφαλίσει την αξιοπρεπή, δημόσια, δωρεάν παροχή υπηρεσιών φυσικής αποκατάστασης σε όσους την έχουν ανάγκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.