Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Αίαντας Αμυνταίου έσπασε το αήττητο του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας…


  Τα κορίτσια του Αίαντα Αμυνταίου έβαλαν φωτιά στον πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ, μετά τη θριαμβευτική νίκη που σημείωσαν το Σάββατο (27/10) στο ΔΑΚ Αμυνταίου επί του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με 71-63.
 
  Οι παίκτριες του Απόλλωνα είχαν από την αρχή την πρωτοπορία στο σκόρ, όμως όχι και τον έλεγχο της αναμέτρησης, καθώς ο Αίαντας παρ΄ ότι είχε τις Μηχαιλίδου και Θωμαίδου φορτωμένες με 3 φάουλ από το πρώτη περίοδο, κρατήθηκε με μαχητικότητα κοντά στο σκόρ, ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος στο -6 (26-32).
  Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίαντας ανέβασε στροφές και το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, με κύρια χαρακτηριστικά τις δυνατές άμυνες και την ένταση, η οποία μεταφέρθηκε τόσο στους πάγκους των δύο ομάδων, όσο και στην κερκίδα, επιφέροντας τεχνικές ποινές, αποβολές και 10λεπτη διακοπή, προκειμένου να εκτονωθούν πνεύματα.
  Μετά το πέρας της διακοπής, και χωρίς τον Λάζαρο Φωτιάδη στον πάγκο (λόγω αποβολής), οι παίκτριες του Αίαντα οπλισμένες με αποφασιστικότητα και υπομονή και με δύναμη πυρός τις Καρτσαμάρη (36π.) και Ζιούρη (21π.), οδήγησαν την αναμέτρηση στην παράταση και στην τελική νίκη.
  Η διοίκηση του Αίαντα Αμυνταίου συνεγχάρη τις αθλήτριες των δύο ομάδων για το θέαμα που προσέφεραν στον κόσμο, ο οποίος τις επιβράβευσε με το ζεστό του χειροκρότημα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-11, 26-32, 37-42, 56-56, παράταση 71-63 
ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Φωτιάδης Λ.): Μιχαηλίδου Ι. 8, Τεγοπούλου Ε., Ζιούρη Δ. 21 (3), Μουταφίδου Η. 4, Θωμαιδου Μ. 2, Σιώκλη Ι., Χατζή Ε., Καρτσαμάρη Ν. 36 (5), Στάιου Ρ. 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Τσακμάκη Τ.): Σιδηροπούλου Ε. 1, Κασπαρίδου Κ. 2, Παπαγρηγορίου Ξ., Τρυφωνίδου Μ. 21 (5), Μαντώ Ι. 13 (1), Δήμου Κ., Πασχαλίδου Δ., Μήγκου Α.3 (1), Τσουμήτα 3, Αντωνίου Ι. 12, Βασιλείου Π. 8, Αντωνίου Α.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
1.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10
5
5
0
2.ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΣ
9
5
4
1
3.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ
9
5
4
1
4.ΔΕ ΣΟΥΤΕΡΣ ΑΣ
9
5
4
1
5.ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
6
5
1
4
6.ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
6
5
1
4
7.Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
6
5
1
4
8.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ
5
5
0
5

Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας


ΚΓ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΔΕ ΣΟΥΤΕΡΣ ΑΣ


ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠ - Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ.


ΔΑΚ ΑΡ.ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΣ ΑΡΓ. ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ


ΔΑΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ
ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΚΑ - Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.