Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Μοίρασαν ελπίδες οι «ΕΛΠΙΔΕΣ» Αμυνταίου επικρατώντας με 24 – 13 επί του Αγ. Κων/νου Λάρισας… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Με … «το δεξί» μπήκε στο πρωτάθλημα Χάντμπολ της Β’ κατηγορίας Ανδρών, η νεοσύστατη ομάδα των «Ελπίδων» Αμυνταίου, παίρνοντας εύκολα τη νίκη από την ομάδα του Αγ. Κων/νου Λάρισας, στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 17 Νοέμβρη, στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
 

  Σε ένα ανακαινισμένο Αθλητικό Κέντρο, η νεανική ομάδα των «Ελπίδων» θύμιζε την ομάδα του ιστορικού «ΑΜΥΝΤΑ», πριν τη διάλυση του, εμφανισιακά και αγωνιστικά και χωρίς να κινδυνέψει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, επικράτησε της ομάδας της Λάρισας με σκορ 24 – 13 (11 – 5), μοιράζοντας ελπίδες για την αναγέννηση του αθλήματος στο Αμύνταιο και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.




  Οι «Ελπίδες» Αμυνταίου θα αγωνίζονται την Αγωνιστική Περίοδο 2018 – 2019 στον 4ο όμιλο και θα έρθουν αντιμέτωπες (εκτός του Αγ. Κων/νου Λάρισας), με τις ομάδες: ΑΟΑ Καστοριάς, ΑΟ Κοζάνης, ΑΟ Ιωαννίνων και Άρτα 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.