Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Σήμερα το συλλαλητήριο των Συλλόγων Ν. Φλώρινας για την Μακεδονία…


  Επειδή οι πολιτικοί παράγοντες (Έλληνες και ξένοι) επιμένουν στην προώθηση της υπογραφείσας συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, αγνοώντας επιδεικτικά τις τεκμηριωμένες κριτικές και την κατακραυγή του Ελληνικού λαού και επειδή οι Φλωρινιώτες
 
 θα υποστούμε από τους πρώτους τις επιπτώσεις μιας συμφωνίας που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα και βάζει σε περιπέτειες την ευρύτερη περιοχή, οι Σύλλογοι του Νομού Φλώρινας (Πολιτιστικοί, Αθλητικοί κλπ) καλούν όλους τους Φλωρινιώτες σε νέα κινητοποίηση, την Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 7:00μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας («κανόνια»).
Όλοι μαζί, εμείς ο κυρίαρχος λαός, θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα δείξουμε σε όσους νομίζουν ότι εκτονωθήκαμε πλέον και περιμένουν να μείνουμε άπραγοι μπροστά στις εξελίξεις, ότι δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα, μέχρι την ακύρωση της απαράδεκτης συμφωνίας.
  Οι πρόγονοι μας με την ακλόνητη αφοσίωση τους στην Πατρίδα, αχρήστεψαν την προπαγάνδα και ακύρωσαν τα σχέδια, όσων επί πολλές δεκαετίες,  επιβουλεύονταν τη Μακεδονία.
  Σήμερα, εμείς οι απόγονοί τους, εμείς οι πραγματικοί Μακεδόνες, δίνουμε το «παρόν» στον ίδιο αγώνα, με συνέχεια και συνέπεια, με κάθε νόμιμο μέσο, βέβαιοι για την τελική δικαίωση.
Δευτέρα στις 7:00μ.μ. η καρδιά της Μακεδονίας, η καρδιά της Ελλάδας, χτυπάς τη Φλώρινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.