Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Νίκος Παπαχρήστου: «Δηλώνω παρών στις Δημοτικές εκλογές - Θα διεκδικήσουμε εκ νέου το Δήμο Αμυνταίου»… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους όσους προτίθενται να συνεισφέρουν στα κοινά του Δήμου Αμυνταίου απεύθυνε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Νίκος Παπαχρήστου, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί της πέμπτης 7 Ιουνίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Κλειώ» στο Αμύνταιο.
 

  Εμπιστοσύνη – ανιδιοτέλεια και συναδελφικότητα θα πρέπει να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά όλων όσων ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν τον συνδυασμό μας.

  Τους καλώ έως τις 30 Σεπτεμβρίου -και αυτή δεν είναι καταλυτική ημερομηνία, αλλά τότε θα κηρύξω επίσημα την έναρξη της προεκλογικής μας περιόδου- να δηλώσουν παρόν με τον συνδυασμό μας.

  Σήμερα δηλώνω με βεβαιότητα ότι αυτός ο συνδυασμός έχει αρχηγό και θα κατεβάσει υποψήφιο Δήμαρχο. Αυτό το διασφαλίζω και με τη δική μου παρουσία …και όχι μόνο!

 Περισσότερα, στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.