Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Στους διεθνείς αγώνες KARATE 1 YOUTH LEAGUE – SOFIA 2018, η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών «Αμύντας»…


  Η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών «Αμύντας» (shotokan karate)  που προπονείται στο ΔΑΚ Αμυνταίου, με προπονητή τον Σάββα Στεφανίδη, ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στους αγώνες KARATE 1 YOUTH LEAGUE – SOFIA 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια Βουλγαρίας, στις 25-27 Μαΐου.
 
  Η παγκόσμια ομοσπονδία καράτε ( WKF ) και ειδικά τώρα που το καράτε έγινε και επίσημα Ολυμπιακό Άθλημα, δίνει την δυνατότητα στη νεολαία της ηλικίας 12-17 ετών να λάβουν μέρος σε μια σειρά αγώνων υψηλού επιπέδου  ξεκινώντας από τη Σόφια της Βουλγαρίας στις 25 έως 27 Μαΐου και με επόμενους σταθμούς την Κροατία, το Μεξικό και την Ιταλία.
  Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν 1900 αθλητές από 422 συλλόγους και 72 χώρες.
  Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με δύο αθλητές τη Στεφανίδου Χρυσούλα και τον Στεφανίδη Πέτρο στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.