Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας, για τις Οδικές παραβάσεις…


  Περισσότερο από το 50% των οδικών  παραβάσεων που καταγράφονται στην Δυτική  Μακεδονία οφείλονται στην υπερβολική ταχύτητα, κάτι που αναδεικνύεται και ως η  σημαντικότερη αιτία των τροχαίων ατυχημάτων.
 
  Αυτό προκύπτει και από τα πρόσφατα  στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποιούνται στην περιοχή, καθιστώντας επιτακτική την σωστή οδηγική συμπεριφορά και την εμπέδωση της  κυκλοφοριακής αγωγής και συνείδησης,  σε όλους τους κατόχους οχημάτων και δικύκλων.
  Η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, οι παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, οι παραβάσεις για ΚΤΕΟ, για μη χρήση προστατευτικού κράνους, καθώς και η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, τα φθαρμένα ελαστικά και η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη, καταγράφονται ως  οι σημαντικότερες δέκα αιτίες των οδικών παραβάσεων.
  Το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας της AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο  χιλιόμετρο  της  Εθνικής οδού  Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, θέλει για μία ακόμη φορά να υπενθυμίσει την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουμε όλοι ως οδηγοί, για την πρόληψη και την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην ευρύτερη περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.