Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Αποχή των δικηγόρων της Φλώρινας…


  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας κατά την συνεδρίαση της 24ης/5/2018 αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων, μελών του Δ.Σ.Φ. από την άσκηση των καθηκόντων τους, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, ημέρα γενικής πανελλαδικής απεργίας.
 
  O Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας εκφράζει την αντίδρασή του απέναντι στην συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας σε βάρος εργαζομένων, επαγγελματιών, συνταξιούχων. Απαιτούμε:
- Την κατάργηση του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου, την ουσιαστική μείωση φόρων και εισφορών, την ανατροπή των μνημονιακών ρυθμίσεων
- Την μείωση του τεράστιου κόστους πρόσβασης στην Δικαιοσύνη που πλήττει τους πλέον αδύναμους πολίτες
- Την Άμεση και πλήρη επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της υποχρεωτικότητας των συλλογικών συμβάσεων εργασίας
- Την προστασία της πρώτης κατοικίας των πολιτών
- Ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Κοινωνικό Κράτος Πρόνοιας και εξασφάλιση υψηλού επιπέδου Δημόσιας Υγείας και Παιδείας για όλους.
- Την ανατροπή των αποφάσεων πώλησης μονάδων της ΔΕΗ σε ιδιώτες.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
              Βασίλειος Σ. Καραντζίδης                                                     Φανή Κ. Ρίζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.