Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Γενική Απεργία Τετάρτη 30 Μάη…


  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη των φορέων της Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στην Κοζάνη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα πέντε Εργατικά  Κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, των επιμελητηρίων, των συνταξιούχων και των λοιπών κοινωνικών φορέων & συλλόγων της περιφέρειας.
 
  Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση των φορέων την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00 στην πλατεία της Κοζάνης.
  Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η δημιουργία μιας νέας ευρείας κοινωνικής συμμαχίας ενάντια σε ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ & ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.
  Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους άνεργους και τους συνταξιούχους να ενώσουμε τις φωνές μας στο συλλαλητήριο.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.