Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή υποψήφιου πρόεδρου ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου, Α. Βολιώτη…


  Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, για την ανάδειξη προέδρου της ΔΗΜΤΟ και των  μελών της ΔΗΜΤΕ  Αμυνταίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους και για τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου και σε όλους εσάς που συμπορευτήκαμε μαζί κατά τη προεκλογική περίοδο.
 
  Με αυτές τις σκέψεις,  θέλω να διαβεβαιώσω όλους εσάς που επικοινωνήσατε τις τελευταίες μέρες μαζί μου εκφράζοντας την συμπάθεια και την συμπαράσταση σας για το ατομικό αποτέλεσμα των εκλογών, ζητώντας μου να μην απογοητευτώ και να συνεχίσω την ενεργό δράση μου στην πολιτική, ότι  η παρουσία μου στην πολιτική δεν συνδέεται με την ανάληψη πολιτειακών αξιωμάτων. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η παρουσία όλων μας στην πολιτική, μας επιφυλάσσει χαρές και λύπες, νίκες και ήττες, όπως η ίδια η ζωή.
  Πολύ περισσότερο θα ήθελα να ευχηθώ οι ιδέες, τα οράματα και οι προτάσεις  της παράταξής μας, να δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν απαξιώσει την πολιτική, να εμπιστευτούν ξανά το πολιτικό σύστημα και όλοι μαζί να το διαμορφώσουμε στις προσδοκίες της ίδιας της κοινωνίας των πολιτών και να το απεγκλωβίσουμε από τις αγκυλώσεις  που έχει υποστεί.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξη.
Αργύριος Βολιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.