Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου στη χορωδιακή συνάντηση των Μουσικών Σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας..


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13/05 και ώρα 19.00 μ.μ. στην κατάμεστη από μαθητές και γονείς αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Παντελίδη», η χορωδιακή συνάντηση των τεσσάρων Μουσικών Σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 
  Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου με τα Μουσικά Σχολεία Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Σιάτιστας, έδωσε το δικό του παρόν στη γιορτή της μητέρας, εκδήλωση που διοργάνωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Πτολεμαΐδας  «Ο Σωτήρας».
  Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στα παιδιά των τεσσάρων σχολείων που συμμετείχαν. Ειδικότερα, η Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, συγχαίρει τους υπεύθυνους καθηγητές του μουσικού σχήματος που εμφανίστηκε, την κα Ήλκου Θωμαή για την προετοιμασία της χορωδίας και τον κο Παπακρασά Γιάννη για τη διεύθυνση της ορχήστρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.