Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ευχαριστήριο του νέου πρόεδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αμυνταίου, Γ. Τσιρώνη…


  Με όραμα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ν’ αποτελέσει μοχλό πολιτικοποίησης και δραστηριοποίησης των πολιτών του Δήμου μας αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
 

  Είμαι σήμερα ευτυχής και ευχαριστώ από την καρδιά μου τους τετρακόσιους σαράντα έναν (441) συμπολίτες μας για την εγγραφή τους στην ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, που πλησίασε το 90%.

  Ευχαριστώ βέβαια όσους με στήριξαν και συμπορευόμενοι μαζί μου αντιστάθηκαν σε ανίερες συμμαχίες και όσους αντιλαμβανόμενοι τις προσπάθειες εξωκομματικών παραγόντων, να «παίξουν παιχνίδια στην πλάτη» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, απέκρουσαν αυτές.

  Συγχαίρω τα μέλη που εκλέχθηκαν στην ΔΗΜ.Τ.Ε. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ αλλά και όσους δεν εκλέχθηκαν για τον αγώνα και την συμβολή τους στην ενίσχυση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Φυσικά την συμμετοχή όλων θεωρώ απαραίτητη κι επιβεβλημένη για την επίτευξη των στόχων μας.

  Θεωρώ ότι, η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βγήκε ενισχυμένη από την εκλογική διαδικασία και την ενθουσιώδη συμμετοχή όλων μας. 

  Με την προσδοκία ότι η συμμετοχή του κόσμου θα γίνει μεγαλύτερη και την υπόσχεση ότι η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου  θα αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο που μπορεί να αναγεννήσει την πίστη των πολιτών στην πολιτική.

  Με την απόλυτη πεποίθηση ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη που έχει την βούληση και τη δυνατότητα να οδηγήσει την χώρα σταθερά.

  Με την πίστη ότι η συμμετοχή κι η προσφορά όλων θα δώσει στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την αυτοδυναμία και τη δυνατότητα να κυβερνήσει και να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση που διέρχεται.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Γεώργιος Τσιρώνης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜ.Τ.Ο.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.