Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ένα υπέροχο ταξίδι ποίησης και μουσικής από την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κοινού ποιητική βραδιά με θέμα «Το ταξίδι», εκδήλωση που διοργάνωσε η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, με συνοδοιπόρους τους Φλώρους Εικαστικούς του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας και την ομάδα ανάγνωσης του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου.
 

  Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Bella Toumba» στον Αγ. Παντελεήμονα, κεντρικός ομιλητής ήταν ο ποιητής, Αν. Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής & Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Π.Δ.Μ., Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος, ενώ το χώρο κοσμούσαν έργα ζωγραφικής σχετικά με το θέμα της βραδιάς, της εικαστικού Αγάπης Ματζιώρη.

  Η βραδιά κύλησε με αναγνώσεις ποιημάτων γνωστών αλλά και  ερασιτεχνών ποιητών της περιοχής και παράλληλες μουσικές παρεμβάσεις από τους καθηγητές και μαθητές του Ωδείου Φλώρινας και του Μουσικού Γυμνασίου Αμυνταίου.

  Ως απόηχος της βραδιάς έμεινε η ικανοποίηση του κοινού που ευχαρίστησε θερμά τους συντελεστές για τη συνεχή συνεισφορά τους στην καλλιτεχνική και πνευματική ζωή της περιοχής μας.

1 σχόλιο:

  1. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.