Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ετήσιος χορός και κοπή βασιλόπιτας από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κλειώ», στο Αμύνταιο.
 

  Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Νάντσης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, επισημαίνοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι επαγγελματίες του Αμυνταίου και πως ο Εμπορικός Σύλλογος βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους και στηρίζει όλες τις προσπάθειές τους.

  Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, τονίζοντας πως «ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις δυσκολίες των καιρών που είναι πολλές».

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αμυνταίου, Γιώργος Τρυφωνόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ακριτίδης, ο Δ/ντης του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, Αναστάσιος Λοβάτσης, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και Συλλόγων της περιοχής Αμυνταίου, καθώς και πλήθος εμπόρων της Αμυνταιώτικης κοινωνίας, οι οποίοι κάνοντας ένα «μικρό διάλειμμα» από την καθημερινότητα, διασκέδασαν με την ορχήστρα «Νέος ήχος» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

3 σχόλια:

  1. ο λογιστής γιατί ήταν εκεί αφού δεν έχει εκλεγεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ,ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.