Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα η κοπή πίτας του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ – Ανακοινώθηκε η αποχώρηση της ομάδας από την Α1 Εθνική Χάντμπολ Γυναικών… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Την αποχώρηση της Γυναικείας ομάδας από την Α1 Εθνική κατηγορία Χάντμπολ όπου αγωνιζόταν τα 3 τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε, εμφανώς συγκινημένος, ο Πρόεδρος του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ, Γιάννης Στρατάκης, κατά την τελετή της κοπής βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, στο ΔΑΚ Αμυνταίου.










2 σχόλια:

  1. Ο Στρατάκης ανακοινώνει αναστολή και η Ιωαννίδου Ελένη λέει καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Αναφερόμενη προφανώς στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου ,που βρίσκονται σε πλήρη δράση,η οποία κλιμακώνεται κάθε ημέρα,τόσο στα ηλικιακά πρωταθλήματα ,όσο και στα πανελλήνια και διεθνή τουρνουά που συμμετέχουν και των οποίων η καλή επιτυχία σαφώς και αποτελεί την καλύτερη ευχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.