Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου…



  Την 13 Νοε 2017 η κα. Γιαννιτσοπούλου Συμέλα δημοτική σύμβουλος των ανοιχτών οριζόντων κατά την διάρκεια της προσυνεδρίασης εν, όψη δημοτικού συμβουλίου  ανακοίνωσε την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί, αφού πρώτα έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.
 
  Η κα. Γιαννιτσοπούλου εξελέγη δημ. Σύμβουλος το 2010 με την παράταξη των Ανοιχτών Οριζόντων. Της ανατέθηκαν από τον τότε δήμαρχο κ. Ιωσηφίδη τα καθήκοντα της προέδρου της ΔΙΚΕΑ. Μετά την παρέλευση δύο ετών της ανατέθηκαν τα καθήκοντα της α΄ Αντιδημάρχου για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ανάθεση  των παραπάνω καθηκόντων στην παραπάνω δημοτική σύμβουλο χωρίς να έχει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα (σχετική εκπαίδευση, εμπειρία) ήταν ένα μεγάλο ρίσκο από τον τότε Δήμαρχο, παρά ταύτα βοηθήθηκε και υποστηρίχθηκε από όλους τους συναδέλφους της.
  Στις εκλογές του Μαίου του 2014 ο λαός μας εξέλεξε στην αντιπολίτευση.
  Μετά την παρέλευση ενός έτους περίπου ο κ. Ιωσηφίδης παραιτήθηκε  για προσωπικούς λόγους και εξελέγη μετά από ψηφοφορία ο  κ. Παπαχρήστου  Νικόλαος  αφού τηρήθηκαν οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.
   Έκτοτε η κα. Γιαννιτσοπούλου προβάλλοντας μόνο τις προσωπικές φιλοδοξίες  της, αποτέλεσε ένα ξένο σώμα στην ομάδα της παράταξης, μη συμμορφούμενη κυρίως στις αποφάσεις και στην γραμμή της ομάδας.
  Η παραίτησή της ήταν αναμενόμενη και αποτέλεσμα συνειδητής επιλογής της μετά και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της μέσα στην ομάδα αγνοώντας τους κανόνες λειτουργίας αυτής.
  Η παράταξη παρ, όλα αυτά  την ευχαριστεί για την προσφορά της και της εύχεται στις μελλοντικές της αποφάσεις να πρυτανεύσει η λογική, να λειτουργεί με βάσει το συμφέρον των συνδημοτών μας, της τοπικής κοινωνίας και όχι το προσωπικό  συμφέρον και τις όποιες προσωπικές  φιλοδοξίες.
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Να την ευχηθης καλο ταξειδι και να βρη τον αλλο οριζοντα που ολο τον καιρο ητο απεναντί της.
    2. Θα σου συνηστουσα να την παρεδιδες την εζουσια των
    ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ διοτι εικαζομαι οτι αυτο ειναι ολον
    το θεμα παραιτήσεώς της κυριε Παπαχρηστου και ισως τωρα
    να βρεθη καπου αλλου και Δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.