Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου «Μια καινούρια μέρα ξεκινάει...» του Δημήτρη Ράντογλου, στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Το εξαιρετικό μυθιστόρημα του Δημήτρη Ράντογλου με τον αισιόδοξο τίτλο, «Μια καινούρια μέρα ξεκινάει...», «αγκάλιασε» το κοινό της περιοχής, δίνοντας το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, τιμώντας έτσι την προσπάθεια και τους κόπους του συγγραφέα.
  

  Πρόκειται για τη δεύτερη αξιέπαινη συγγραφική προσπάθεια του κ. Ράντογλου, η πλοκή του οποίου είναι όμορφα πλεγμένη, με έντονο ερωτισμό και πολλά κοινωνικά μηνύματα και ταξιδεύει τον αναγνώστη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και της Αφρικής…

  Για το βιβλίο μίλησαν, η Σχολική Σύμβουλος Π.Ε., Όλγα Μούσιου Μυλωνά, η φιλόλογος Μένια Ρώμα, ο εκδότης Κ. Φυλάτος και ο συγγραφέας, ο οποίος μάλιστα «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση με το τραγούδι του βιβλίου «Είναι αυτό που το λένε αγάπη…».

  Στο κλείσιμο της βραδιάς ο συγγραφέας Δημήτρης Ράντογλου υπέγραψε τα βιβλία των καλεσμένων και συνομίλησε μαζί τους.

  Συγχαίρουμε τον συγγραφέα και ευχόμαστε το νέο βιβλίο του να είναι καλοτάξιδο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.