Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Κακή εμφάνιση και νέα ήττα για τον ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)



 Άλλη μια ήττα προστέθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας χάντμπολ του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ, καθώς, στον αγώνα για την 5η αγωνιστική της Α1, στο ΔΑΚ Αμυνταίου, έχασε από τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας με σκορ 18 – 30.
 

  Η ομάδα του Φιλώτα, η οποία στερήθηκε για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την αγωνιστική παρουσία της Φ. Φυλάκη (λόγω τραυματισμού), πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 11 – 15, ενώ στο Β’ ημίχρονο «κατέρρευσε», καθώς η συμπαγής άμυνα των φιλοξενούμενων και τα πολλά λάθη των παιχτριών του, εκτόξευσαν σταδιακά στο σκορ στο τελικό 18-30.

  Η διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες είναι μια καλή ευκαιρία για ανασύνταξη της ομάδας, εν όψη του αγώνα με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας (9/12/2017), για να μπορέσει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να ελπίζει στην παραμονή της στην Α1… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.