Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Ερμής Αμυνταίου: Απέκτησε Μπίκο, Γιορεντζίδη, Τσιτλαχίδη, Μουρουζίδη…  Στην απόκτηση 3+1 ακόμα ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Ερμής Αμυνταίου στη προσπάθεια του να κάνει ένα ισχυρό ρόστερ.
  Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον 26χρονο μεσοαμυντικό Άγγελο Μπίκο που πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στον Εορδαϊκό και στο 2ο μισό στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας
 
βοηθώντας τον ανέβει στην Α΄ Κατηγορία, ενώ έχει παίξει ακόμα στον Εορδαϊκό (Γ΄ Εθνική), Αμπελωνιακό (Δ΄ Εθνική), Οικονόμη Τσαριτσάνης (Δ΄ Εθνική).
  Πρόκειται για παίκτη που σίγουρα θα αποτελέσει ένα χρήσιμο όπλο για τον Δημήτρη Σιαπανίδη μιας και στη Γ΄ Εθνική χρειάζεται η εμπειρία.
  Επίσης παίκτης του Ερμή είναι πλέον και ο 27χρονος αμυντικός Λευτέρης Γιορεντζίδης που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και τέλος με την απόκτηση του Χρήστου Τσιτλαχίδη που πέρσι έπαιζε στη Δόξα Βερμίου Πύργων έκλεισε και η 3αδα των τερματοφυλάκων.

  Το συν 1 είναι η επιστροφή στην ομάδα ενός παλιού γνώριμου του 28χρονου Λευτέρη Μουρουζίδη που έπαιζε παλιότερα στον Ερμή και πέρσι ήταν στις Ελπίδες.
  Η διοίκηση του Ερμή καλωσορίζει τους νέους παίκτες της ομάδας και τους εύχεται ότι καλύτερο και μακριά από τραυματισμούς.
  Ο Ερμής συνεχίζει την αναζήτηση για περαιτέρω ενίσχυση έτσι ώστε να ολοκληρώσει σιγά-σιγά το ρόστερ του.

Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.