Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Άρνηση παραχώρησης αίθουσας της Δημοτικής αρχής Αμυνταίου, στη Δημοτική Επιχείρηση Ξινού Νερού…  Είναι γνωστές λίγο πολύ οι εξελίξεις με την επένδυση για καινούριο εργοστάσιο στο Ξινό Νερό, που αφορούν την πώληση των μετοχών της Μαλαματίνα στον Μάκη Ιωσηφίδη και την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει μία τεράστια επένδυση, που θα απογειώσει τις πωλήσεις και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας.
  
  Στην επιχείρηση αυτή συμμετέχει και η μονομετοχική Δημοτική Επιχείρηση κατά 40%, οπότε στην ουσία μιλάμε για μία επιχείρηση δημοτικών συμφερόντων.
  Στη Γενική Συνέλευση αυτής της επιχείρησης ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης αρνήθηκε να παραχωρήσει την αίθουσα του Ξινού Νερού, με την αιτιολογία ότι πρόκειται για ιδιώτη!
  Θέλω να δηλώσω με κάθε σαφήνεια ότι η αίθουσα διατίθεται με απόφαση του εκάστοτε Προέδρου του Ξινού Νερού και μάλιστα διατίθεται σε όλους. Όταν λέμε σε όλους αναφέρομαι μέχρι και στον κάθε ιδιώτη που θέλει να κάνει μνημόσυνο!
  Το να διατίθεται η αίθουσα για μνημόσυνα και να μην διατεθεί σε μία εταιρία δημοτικών συμφερόντων αποτελεί εκτροπή από την κοινή λογική! Αυτοί οι ακροβατισμοί με την κοινή λογική δεν μπορούν παρά να είναι αποτέλεσμα εμμονής και οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.
  Η άσκηση πολιτικής με όρους προσωπικής αντιπαράθεσης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν αφορά την καταστροφή αυτού που ασκεί την πολιτική, αλλά ενός ολόκληρου χωριού που έχει εναποθέσει ελπίδες σε αυτό το εργοστάσιο για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μην αναγκαστούν τα παιδιά μας να ξενιτευτούν.

 Με εκτίμηση
Νικόλαος Χάσος
πρώην Πρόεδρος Τ.Κ. Ξινού Νερού
πρώην Αντιπρόεδρος της "Ξινό Νερό"

3 σχόλια:

  1. Καν του μια περιποιημενη μυνηση του Μουφα..οπως καλα ξερεις εσυ ρε Χασο..σαν κι αυτη που εκανες σε μενα..αλλα εφαγες τα μουτρα σου..Εχεις πειρα σ αυτα..Κι εσυ..κι ο μεγα-επενδυτης-σωτηρας και πολλα υποσχομενος πολιτευτης..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ γιατί στην υπογραφή του,παραλείπει ότι ήταν και αντιδήμαρχος στην προηγούμενη θητεία του κ.Θεοδωρίδη.Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.