Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Γ. Αντωνιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας: «Για να δώσετε στη φιέστα σας κύρος φέρατε τον Πρωθυπουργό ο οποίος μπέρδεψε τη Φλώρινα με την Καστοριά»…



  Πονάει η αλήθεια και δεν την αντέχετε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και αισθανόμενοι ένοχοι απαντάτε με ένα πολυσέλιδο κείμενο-απολογία. Αλλά και σ’ αυτήν λέτε ψέματα όπως και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και μ’ αυτά προσπαθείτε να παραπλανήσετε τους πολίτες.
  
  Δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τους εαυτούς σας. Ασχολείστε με παρελθοντολογία και κομματικά τσιτάτα, γιατί δεν έχετε να πείτε τίποτα για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας και της χώρας. Κάπως αργά αντιληφθήκατε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, σαν αυτές που θα καταργούσατε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο. Και αντ’ αυτού «φεσώσατε» τον ελληνικό λαό με 80 δις ευρώ.
  Κάνατε ένα συνέδριο κομματικών σας στελεχών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.  Είναι αυτοί που διορίζουν και παύουν διοικητές νοσοκομείων χωρίς καμιά νόμιμη διαδικασία, παρά αυτήν του έτσι «γουστάρω», προσπαθώντας να μεταθέσετε τις τεράστιες ευθύνες της πολιτικής σας στις πλάτες άλλων.
  Αν αυτό εσείς της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας το θεωρείτε συνέδριο βάσης τότε «πλανάστε πλάνην οικτράν».  Οι λέξεις για σας δεν έχουν κανένα νόημα. Ήταν ένα συνέδριο βαθειά αντιδημοκρατικό, γιατί ο λαός με τους εκπροσώπους του σε όλη τη διαστρωμάτωση της κοινωνίας δεν συμμετείχε. Τον αφήσατε συνειδητά έξω από τις διεργασίες.
  Για να δώσετε στη φιέστα σας κύρος φέρατε τον Πρωθυπουργό ο οποίος μπέρδεψε τη Φλώρινα με την Καστοριά όπως τότε τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη. Διαφορετικά, γιατί να πάει το χερσαίο λιμάνι στην Καστοριά  όταν ήταν ιδέα και πρόταση του ΕΒΕ Φλώρινας; Ποιος αποφάσισε γι’ αυτό; Που βρισκόσασταν εσείς της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ; Ή συμφωνήσατε κι εσείς σ’ αυτό;
  Όπως κι αν έχει πρέπει να ντρέπεστε. Στην Καστοριά δεν πρόκειται να γίνει ούτε σε 20 χρόνια. Σε μας μπορούσε να γίνει άμεσα, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και με πολύ χαμηλό κόστος.
  Ένα συνέδριο καταρτίζει σχέδιο ανάπτυξης με άξονες, καθορίζει τα χαρακτηριστικά του μοντέλου παραγωγής, έχει συγκεκριμένη στόχευση. Και το δικό σας δεν είχε τίποτα απ’ αυτά. Ήταν ένα κακέκτυπο συνεδρίου, που πρωταγωνιστούσε η κομματική νομενκλατούρα και όχι ο λαός. Δυστυχώς από το κατ’ επίφαση συνέδριο σας η ΠΕ Φλώρινας δεν εισέπραξε τίποτα συγκεκριμένο. Ακόμα κι εσείς προσπαθείτε ματαίως να ερμηνεύσετε τους χρησμούς του κ. Τσίπρα, ότι τάχα ισχύουν και για την περιοχή μας.
  Η περιφερειακή συνείδηση προϋποθέτει ισόρροπη ανάπτυξη, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτή δεν προκύπτει από το συνέδριο- φιέστα με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα.
  Ο λαός της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας δεν πρόκειται να δεχτεί τον εμπαιγμό και την καταδίκη του στη στασιμότητα, την ανεργία και τη φτώχεια. Θα σας στείλει στο 3% από εκεί που ξεκινήσατε, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.
Αιδώς Αργείοι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.