Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ο Βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας για την επένδυση στο Ξινό Νερό και τις εξελίξεις του Αναπτυξιακού Συνεδρίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε σημερινή του συνέντευξη ο Βουλευτής Φλώρινας, Κώστας Σέλτσας, τάσσεται υπέρ της επένδυσης για την κατασκευή νέου εργοστασίου εμφιαλώσεως στο Ξινό Νερό, είτε αυτή γίνει από την Δημοτική Επιχείρηση, είτε από την εταιρία του κ. Ιωσηφίδη.
  

  Δηλώνει πως κύριο μέλημα του είναι η απασχόληση κατοίκων από την τοπική Κοινότητα, αλλά και ο σεβασμός των δικαστικών διαδικασιών και αποφάσεων, οι οποίες θα προκύψουν έπειτα από τις προσφυγές των εμπλεκόμενων μερών σχετικά με τις μετοχές της εταιρίας «Μαλαματίνα».

  Όσον αφορά τις ανακριβείς αιτιάσεις για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κοζάνης ότι ο νομός δεν αποκόμισε τάχα σημαντικά οφέλη, ο κ. Σέλτσας υπενθύμισε τα 15 εκ. ευρώ για το Πανεπιστήμιο αλλά και για τα 75 εκ. ευρώ για την Τηλεθέρμανση του Αμυνταίου με βιομάζα, αλλά και μια πληθώρα τεκμηριωμένων προτάσεων από τους παραγωγικούς φορείς του νομού, οι οποίες πρέπει να συνοδεύονται από μελέτες βιωσιμότητας, προκειμένου να υλοποιηθούν. Ανέφερε ότι η Φλώρινα είναι ο μοναδικός νομός της Περιφέρειας με ενεργή σιδηροδρομική σύνδεση και μπορεί να φιλοξενήσει ένα διαμετακομιστικό κέντρο στη ΒΙΠΕ.

  Τέλος υπενθύμισε τις ευθύνες προηγούμενων αρχών, κομμάτων, όπως η ΝΔ αλλά και συγκεκριμένων προσώπων όπως ο κ. Αντωνιάδης, ο οποίος υπήρξε και Περιφερειακός σύμβουλος στο παρελθόν και που αρκείται σήμερα σε εύκολες καταγγελίες για θέματα όπως την απομάκρυνση τμημάτων από το Πανεπιστήμιο Φλώρινας, τον κάθετο οδικό άξονα κ.ά.

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.