Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Στην εντατική ο ΑΜΥΝΤΑΣ – Άκαρπη και η 2η επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Στην εντατική παραμένει ο ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου, καθώς και στη 2η έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε το υπό παραίτηση Διοικητικό Συμβούλιο, δεν υπήρξε απαρτία μελών και ως εκ τούτου δεν προχώρησε η διαδικασία της εκλογής νέου Δ.Σ.
  

  Ο κίνδυνος της παράδοσης της σφραγίδας του ιστορικού Συλλόγου του Αμυνταίου στο Πρωτοδικείο πλέον είναι  ορατός, (με ότι σημάνει αυτό), καθώς, όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ενδιαφέρον υποψηφίων για την ανάδειξη νέου Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου.

  Η δεύτερη έκτακτη Γενική Συνέλευση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, όπου δυστυχώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν αποκαρδιωτική για έναν σύλλογο με ιστορία 57 χρόνων, που στις τάξεις του συμμετείχαν και συμμετέχουν εκατοντάδες αθλητές, χορευτές, χορωδοί και παράγοντες από την ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου.

Στο δια ταύτα…

  Στη 2η αυτή έκτακτη Γενική Συνέλευση, πραγματοποιήθηκε ένας «άτυπος» οικονομικός και απολογισμός πεπραγμένων της υπό παραίτηση  Διοίκησης, προς ενημέρωση των λιγοστών μελών που παραβρέθηκαν και διαλογική συζήτηση σχετικά με την ανεύρεση λύσεων, ώστε να αποφευχθεί η διάλυση του ιστορικού Σωματείου.

  Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ήταν να παραμείνει η προσωρινή Διοίκηση (χωρίς πλέον αρμοδιότητες) έως τις 3 Σεπτεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Γενική Συνέλευση των μελών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.