Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Με τα μάτια των παιδιών – Ταξίδι δημιουργίας» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)  Ξαναζωντάνεψε το παλιό Α’ Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου και γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα ο προαύλιος χώρος του, που φιλοξένησε τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αμυνταίου.
  

  Πρόκειται για την εκδήλωση με θέμα: «Με τα μάτια των παιδιών – Ταξίδι δημιουργίας 2016 -2017» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το πρωί της Τετάρτης 31 Μαΐου και είχε σαν στόχο να παρουσιαστούν τα δρώμενα, οι παρουσιάσεις, τα βιωματικά εργαστήρια, οι επιδείξεις κ.λπ., των προγραμμάτων που υλοποιούνται στις σχολικές μονάδες της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας.  Εκατοντάδες μαθητές, σε συνεργασία με τους δασκάλους τους, τραγούδησαν, έπαιξαν και κυρίως, παρουσίασαν τις εργασίες των σχολείων τους, με εκθέσεις και δρώμενα σε θέματα όπως: πολιτισμός, οικολογία, ιστορία, τέχνη, καθημερινότητα προβολή τοπικών προϊόντων και πολλά άλλα…


  Να τονίσουμε πώς η όμορφη εκπαιδευτική αυτή δράση, οργανώθηκε από τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, τη Σχολική Σύμβουλο της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου, τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμυνταίου και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμυνταίου.

  Ομολογουμένως, αξίζουν όλοι τους πολλά συγχαρητήρια… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.