Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Μουσικοποιητικό αφιέρωμα στον Καρυωτάκη από το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μια πολύ όμορφη μουσικοποιητική βραδιά, αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα ποιητή Κώστα Καρυωτάκη, διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 24/5, το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  - Παράρτημα Αμυνταίου.
  

  Το κοινό που κατέκλυσε το Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη ζωή και το έργο του Καρυωτάκη μέσα από τις ομιλίες της Άννας Πολατίδου, Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων Φλώρινας και του επίκουρου καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Τριαντάφυλλου Η. Κωτόπουλου και να απολαύσει τα ποιήματα του, από τις απαγγελίες των μαθητών του Γυμνασίου Αμυνταίου.

  Το μουσικό, μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε τραγούδια σε μελοποιημένους στίχους του ποιητή, από καθηγητές και μαθητές του παραρτήματος Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας, ενώ ενδιαφέρουσα ήταν και η έκθεση ζωγραφικής  των σπουδαστών της Σχολής Καλών τεχνών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.